Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » 30 éves, egy gyermekes anyuka...

30 éves, egy gyermekes anyuka szeretne valami biztosítást, életbiztosítást, hasonlót? Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeretném bebiztosítani magunkat arra az esetre ha bármi történne.... sok mindent hallok, hogy pl. az életbiztosítások nem "kifizetődőek", stb. Olyan pénzügyi konstrukciót,, megtakarítást vagy befektetési lehetőséget keresek, ami egy esetleges baleset esetén vagy hasonló, pénzügyi segítséget nyújt.
2010. szept. 20. 09:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is anyuka vagyok és megértem az aggodalmadat!

Nekem is van életbiztim, az egész családra volt! Szükség volt rá hisz 30 évesen meghalt a férjem. Szó nélkül fizettek! Ha érdekel melyik az, írj privát üzit

2010. okt. 18. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!