Union etalon megtakarításos életbiztosítása volt-e valakinek, és 10 év eltelte után mennyit kaptak vissza a befizetett összegből? Nekem 11 év után a 65%-át akarják csak kifizetni.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 00:00
21/26 anonim válasza:
nem tudjuk melyik biztosító és azt sem hogy mekkora kiegészítő biztosítást tartalmazott ez a megtakarítás.Már elnézést,de például ha tartalmazott kiegészítőt akkor el kell kezdeni előlről ezt a beszélgetést.
22/26 anonim válasza:
Elnézést figyelmetlen voltam,a biztosító nevét tudjuk.Mostmár csak azt kellene tudni van e benne kiegészítő.
23/26 anonim válasza:
Megnéztem a szerződési feltételeit,a 10 évnél 100%-ot kellene fizetni.De ez nem egy jó konstrukció volt,nem is tudom hogy értékesítik e.Ha megnézed a megtakarítások TKM értékét,ott látszik hogy a teljes tartam alatt mennyi költséged lesz.Namost ez a biztosítás az egyik legköltségesebb volt.A legjobb az Allianz.
ezen a linken van a szerződésed feltételei.Alapesetben van benne egy kockázati halál kieg,amiért fizetsz.A többit nem tudom,hogy választottál e még bele kiegészítőt.És leírja az összes költségedet is.
24/26 Atosz7 válasza:
Átváltást semmiképp nem csinálnék a jelenlegi helyzetben, csak átirányítást max.
25/26 A kérdező kommentje:
Kedves Atosz7!
Mibe irányítanád át?
2022. júl. 7. 12:24
26/26 Atosz7 válasza:
Mivel nem ismerem az ottani eszközalapokat így nem tudok mit mondani. De most a legjobb stratégia a kivárás lehet. Ne realizáld a veszteséget.
De ez csak tanács, nyilván te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!