Magán egészségbiztosítási köthetek ha nincs bejelentett munkahelyem?
Sziasztok!
Sajnos beteg vagyok,sokat rohangálnom kell orvoshoz,és mivel rosszul vagyok nem tudom kivárni a hónapokat kénytelen vagyok magánba menni. De anyagilag már nem bírom.
Fél éve dolgozom,nem vagyok bejelentve. Előtte suliba jártam stb..stb.. mindegy.
A lényeg hogy el lehet intézni így? Illetve hogy megy ez a dolog? Annyi mindent ír a net hogy belezavarodtam.
Megköszönném ha segíteni valaki,aki ért hozzá. Köszönöm!
Semmi nem tiltja.
Oda teszed a pénzed (akárhonnan van is), ahova akarod.
Ha Te magán egészségbiztosításra költenéd, akkor nosza...
"Magán egészségbiztosítási köthetek ha nincs bejelentett munkahelyem?"
Én erre válaszoltam, a dolog többi részét, folyamatát nem ismerem.
Indulásnak talán jó:
Jelentsd fel a munkáltatódat, hogy bejelentés nélküli alkalmazottai vannak, nyilván, nem Te vagy az egyetlen...
Ha kirúg, menj el munkanélkülinek - ja, ellátásra nem biztos, hogy jogosult leszel a bejelentés elmaradása miatt, de a kártyát fizetni fogják és állás is ajánlanak néha ...
"Jelentsd fel a munkáltatódat, hogy bejelentés nélküli alkalmazottai vannak, nyilván, nem Te vagy az egyetlen..."
Nem ez a nagy problémája! Figyelmesen olvasd el az alapkérdést! ->
"mivel rosszul vagyok NEM TUDOM KIVÁRNI A HÓNAPOKAT kénytelen vagyok magánba menni."
Tehát nem tud hónapokat várni, mire fogadja a szakorvos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!