Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Azért lehet olyan gyakran...

Azért lehet olyan gyakran látni biztonsági őrt a hazai nagy üzletekben ( pl bevásárló központokban ) mert az itteni biztosító vállalatok nem nyújtanak elegendő lopás ellenes kártérítést a boltok számára ?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég beszéltem egy Ausztráliában elő ismerősömmel aki azt mondta hogy odakint alig lehet látni biztonsági őröket a nagyobb üzletekben , mivel hogy az ottani nagy üzletek remek lopás ellenes biztosítást tudnak kötni , vagyis számukra fölösleges felfogadni biztonsági őröket ...

Tehát , attól függetlenül hogy valóban igaz e az előbbi Ausztráliáról tett állítás , tényleg arról van szó hogy a hazai nagy üzleteknek valamilyen okból kifolyólag nem nyújtanak elegendő lopás ellenes biztosítási kártérítést az itteni biztosító vállalatok ?

És ha igen akkor miért ?

#biztosítás #lopás ellenes biztosítás #üzleti jellegű biztosítás
2021. nov. 24. 09:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Mar nem tudom, régebben olvastam. De nálunk a boltban is muszáj őrt alkalmazni, pedig hozzánk nem is jöhet be akárki vásárolni, csak a felsőbb réteg.

(Bár itt az őr segít pakolni a vevőnek, elviszi a kosarát, intéz pár dolgot is).

Holnap megkérdezem. Amúgy köszi a lepontozást xD

2022. márc. 15. 21:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Ám csak hogy tudjad , nem én voltam az aki lepontozott ...

Mert bár ez lehet hogy dicsekvésnek fog hangzani , de én alapvetően minden normális hangnemű választ jól értékelek , még akkor is ha esetleg nem túl informatív ...

A jogi dolgok viszont alapvetően érdekelnek , tehát minden esetben jól fogok pontozni amennyiben nem teljesen hihetetlen a válasz .

2022. márc. 16. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!