Felhívtak a magánnyugdíjpénztártól, (1 hónapja vagyok 18), de sejnos le kellett tennem telefont. Mit kérdeztek volna ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sürgősen le kellett tennem a telefont, a nő csak bemutatkozott, és elmondta, hogy a magánnyugdíjpénztártól hívott, ekkor mondtam, hogy nem érek rá, elnázést, és letettem, a telefont is ki kellett kapcsolni. Azt szeretném kérdezni, hogy ontos dolgot szalasztottam el??:S:S:S2010. aug. 19. 17:45
11/12 anonim válasza:
ha nem akarsz belépni, mond azt nekik, hogy még tanulsz, meg fogják kérdezni a várható végzési dátumot, ezt felirt
ják és majd akkor keresnek megint (ha addig meg nem szünik ez a rendszer)
(Szerintem csak az a bank/pénztár keres meg/tud megkeresni akinél a számlád van, mert másnak honnan lenne meg a mobilszámod.)
12/12 anonim válasza:
Azért valahova lépj be, mert ha véletlen nekiállsz valahol dolgozni, akkor benyomnak az OTP-be csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!