Felhívtak a magánnyugdíjpénztártól, (1 hónapja vagyok 18), de sejnos le kellett tennem telefont. Mit kérdeztek volna ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sürgősen le kellett tennem a telefont, a nő csak bemutatkozott, és elmondta, hogy a magánnyugdíjpénztártól hívott, ekkor mondtam, hogy nem érek rá, elnázést, és letettem, a telefont is ki kellett kapcsolni. Azt szeretném kérdezni, hogy ontos dolgot szalasztottam el??:S:S:S2010. aug. 19. 17:45
1/12 A kérdező kommentje:
*fontos
2010. aug. 19. 17:46
2/12 anonim válasza:
Semmiről nem maradtál le. Mivel most lettél nagykorú, és már munkát is vállalhatsz, csak reklámozni akarták magukat, hogy őket válaszd majd nyugdíjpénztárnak.
3/12 A kérdező kommentje:
Ez egy kicsit megnyugtató volt. Amúgy egészen biztos ez?:)Ha ismét hívnának, és megpróbálnának "berángatni" magukhoz, nyilván visszautasíthatom, és mondhatom azt, hogy majd később eldöntöm... ugye?
De biztos ez, hogy nem volt lényeges ez a hívás?
2010. aug. 19. 18:16
4/12 anonim válasza:
Egészen biztos. Telefonon csak beetetni szoktak, a hivatalos dolgok mindig levélben mennek. Természetesen nem kell hagynod, hogy bármelyik rábeszéljen, nyugodtan megmondhatod, hogy körül akarsz nézni, összehasonlítani a pénztárakat, és utána dönteni.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már kezdtem megijedni, hogy valami fontos dologról lemaradtam.De amúgy azóta sem hívtak vissza:D Remélem nem is fognak, hacsak reklámozzák magukat.
2010. aug. 19. 21:15
6/12 A kérdező kommentje:
Ezt a kitartó társaságot.... Engem nem szoktak rejtett számon hívni, de még 1x hívott valaki,. és tuti, hogy megint a magánnyugdíjpénztártól.Nekem meg semmi kedvem nincs arra, hogy hallgassam, ahogy ajánlják magukat.Le fognak rólam akadni?
2010. aug. 22. 17:13
7/12 anonim válasza:
amugy előbb utóbb ugyis választanod kell, örülj hogy emlékeztetnek rá:) én is sokat beszélek telefonon a munkám miatt, könyörgöm csak illedelmesen, senki nem akar roszat csak a munkájukat végzik..egyszer vedd fel és mond meg h köszi már van vagy van pénzügyi tanácsadód vagy még nem választottál vagy valamit és békén hagynak
8/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, annyit hozzáfűzve, hogy alapjában véve Neked az érdeked az, hogy a 18-at betöltve minél gyorsabban válassz egy magánnyugdíjpénztárat. Persze érdemes tájékozódni előtte, hogy mi a neked megfelelő!
Ebben esetleg tudok segíteni, mivel független alkusz vagyok. Ha gondolod, akkor írj emailt!
9/12 A kérdező kommentje:
16:53-Köszi a választ! (nem csak tőled, hanem mindenkitől). Rendészeti suliba szeretnék menni, később a Rendőri szerveknél szeretnék elhelyezkedni, és azt hallottam, hogy a rendőröknek külön magánnyugdíjpénztáruk van, így , ha ez igaz, egyikbe sem szeretnékbelépni.
2010. aug. 25. 10:17
10/12 anonim válasza:
Attól te most még beléphetsz más pénztárba, s majd, ha ott dolgozol esetleg átlépsz majd abba! Én ezt tenném a Te helyedben, persze ha dolgozol. Addig is a 8%-os járulék nem az állami, hanem a Te sahját magánnyugdíjszámládra megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!