Tényleg így van a biztosítóknál?
Édesanyámnál villámlást követően lekapcsolódott a villanyóra. Mikor visszakapcsolta, utána nem működött a tévé, a magnó és a villanybojler. Bejelentette a biztosítónál, kiment valami szakértő, aki azt mondta, hogy csak akkor fizetnek, ha számlaképes tévé-, illetve vízvezeték szerelő írásbeli véleményt ad arról, hogy működésképtelen lettek ezek a dolgok. Ráadásul csak a kár 14%-át fizetnék ki..
létezik ilyen?
miért kell még szerelőkhöz futkosni, fizetni azoknak is?
miért nem tudja ezt a biztosító megoldani? nincs kárszakértőjük?
A biztositók nem azért vannak, hogy neked fizessenek, ezért nem is csinálnak ilyeneket.
Azokat azért hozták létre, hogy elszedjék a hiszékeny emberek pénzét.
Mondjuk ebben az esetben én sem fizetnék. Ők sem hülyék Ha néha tönkre is megy valami egy áramingadozás esetén, az biztosan nem egyszerre három dolog lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Elsőnek: megnéztem a papírt, a 14% tényleg a tv mellé van írva. nem tudom mit vesznek alapul, gondolom a jelenlegi készülékének az új árát?
másodiknak: válaszod első fele, igaz, de a másodikkal nem igazán értek egyet. nem áramingadozás volt, hanem a villámlás miatt levágódott a villanyóra..
harmadiknak: hát igen...:(
A szakértői papírt tényleg azért kérik, mert nem értenek hozzá. Az, hogy 14% az azért van mert sajnálatos módon olyan lakásbiztosítást kötöttél, amiben avultatnak, tehát nem újbeszerzési értéken térítenek, de lehet, hogy még önrészt is felszámítottak....:(
Ettől olyan olcsó sok biztosító lakásbiztosítása...
Nekem fizettek, sőt a többszörösét is!
Rossz a lakásbiztid!!!
Csak annyi kell, hogy elviszed a szervizbe, megjavítják és a számlára ráírják, hogy villámcsapás okozta kár és fizetnek!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!