Zaklat a biztosítóm, azt akarja kötelező bemennem változtatni a csomagomon, van ilyen?
4-es.És szerinted egy 25 éve kötött biztosítás mai viszonylatban rendben van? 25 éve ugyanazok voltak a négyzetméter árak és minden olyan nálatok mint 25 éve? Csak gondolkozz....kétlem.
Na ezért kell korszerűsíteni néhanapján a biztosítást.Ha meg van valami károd,amire majd jól nem fizetnek,mert a régi,elavult ,retro biztosításodban nincs benne,akkor meg a biztosító van fikázva...hogy milyen szemetek.Szerinted hobbiból hívogatnak? A jutalékából még a telefonon veled haszontalanul eltöltött idő sem jön ki.Nem a te érdekes igaz? Zaklatnak mi? Nevetséges ez a hozzáállás,de nekem ugyan mindegy.Én odafigyelek ezekre az apróságokra,és a végén nem is lepődök meg.
"4-es.És szerinted egy 25 éve kötött biztosítás mai viszonylatban rendben van? 25 éve ugyanazok voltak a négyzetméter árak és minden olyan nálatok mint 25 éve? Csak gondolkozz....kétlem."
Ne kételkedj! Teljesen rendben van. Inflációkövető, mai értéken térít. Őket inkább az zavarja, hogy sűrűn beázom a felettem lakóktól és nem tudnak ellene mit tenni. Mondtam nekik, hajtsák be rajta, nekem nincs jogom kiköltöztetni őket. Érdekes, hogy 18 évig nem akarták, hogy jól járjak, csak amióta bérlők lakják a fenti lakást, és kb. 2 évente valamelyik majom eláztat. :)
Ha nem kéne kártérítést fizetniük, 40 évig sem keresnének meg a szuper jó ajánlatukkal.
Amiket az új kötvénytervezetbe beletettek, a felére sincs szükségem, érdekes módon kivenni nem lehet, mert csak együtt tud működni a dolog.
Ami kár érhet engem a lakással kapcsolatban, az pedig biztosítva volt/van/lesz úgy, ahogy nekem felel meg, nem pedig a biztosítónak.
De azért köszi! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!