Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Zaklat a biztosítóm, azt...

Zaklat a biztosítóm, azt akarja kötelező bemennem változtatni a csomagomon, van ilyen?

Figyelt kérdés
Különben felmondásra kerül az évfordulóval. Nyaralóbiztosítás.
2021. febr. 3. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, ha kivezetnek egy olyan biztosítástípust, ami neked van (valószínűleg valami régi fajta lehet), akkor muszáj helyette valamit kötni. Illetve, ha nem váltasz, akkor csak lejár, és onnan nincs tovább. Pont, ahogy mondták. Nyaralónál viszonylag egyszerű a helyzet a megszüntetéssel, az nem egy életbiztosítás.
2021. febr. 3. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A biztosító is felmondhat egy biztosítást évfordulóval bármely indokkal, ahogy az ügyfél. Amúgy az újabbak szinte mindig jobbak, érdemes egyeztetni velük.
2021. febr. 3. 16:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. febr. 3. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem is zaklat. Állítólag nekem kedvezőbb minden benne, de én nem ezt látom, és ráadásul jóval drágább is. De már vagy 4 éve zaklat. Időnként felbukkan, mert a biztosításomat kb. 25 éve kötöttem. :)
2021. febr. 3. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:

4-es.És szerinted egy 25 éve kötött biztosítás mai viszonylatban rendben van? 25 éve ugyanazok voltak a négyzetméter árak és minden olyan nálatok mint 25 éve? Csak gondolkozz....kétlem.

Na ezért kell korszerűsíteni néhanapján a biztosítást.Ha meg van valami károd,amire majd jól nem fizetnek,mert a régi,elavult ,retro biztosításodban nincs benne,akkor meg a biztosító van fikázva...hogy milyen szemetek.Szerinted hobbiból hívogatnak? A jutalékából még a telefonon veled haszontalanul eltöltött idő sem jön ki.Nem a te érdekes igaz? Zaklatnak mi? Nevetséges ez a hozzáállás,de nekem ugyan mindegy.Én odafigyelek ezekre az apróságokra,és a végén nem is lepődök meg.

2021. febr. 23. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Az tényleg igaz, hogy a maiakban sokkal több fedezet van alapból is, elfolyt víz, all risk, asszisztencia, zárlat, stb régiek nem voltak, a biztosítási összegekről nem is beszélve. És a jutalék valóban elég kevés ezekre.
2021. febr. 23. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:

"4-es.És szerinted egy 25 éve kötött biztosítás mai viszonylatban rendben van? 25 éve ugyanazok voltak a négyzetméter árak és minden olyan nálatok mint 25 éve? Csak gondolkozz....kétlem."

Ne kételkedj! Teljesen rendben van. Inflációkövető, mai értéken térít. Őket inkább az zavarja, hogy sűrűn beázom a felettem lakóktól és nem tudnak ellene mit tenni. Mondtam nekik, hajtsák be rajta, nekem nincs jogom kiköltöztetni őket. Érdekes, hogy 18 évig nem akarták, hogy jól járjak, csak amióta bérlők lakják a fenti lakást, és kb. 2 évente valamelyik majom eláztat. :)

Ha nem kéne kártérítést fizetniük, 40 évig sem keresnének meg a szuper jó ajánlatukkal.

Amiket az új kötvénytervezetbe beletettek, a felére sincs szükségem, érdekes módon kivenni nem lehet, mert csak együtt tud működni a dolog.

Ami kár érhet engem a lakással kapcsolatban, az pedig biztosítva volt/van/lesz úgy, ahogy nekem felel meg, nem pedig a biztosítónak.

De azért köszi! :)

2021. febr. 24. 03:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy olyan 25 éves szerződést nem látok,ami a maiakkal labdába tudna rúgni.De ez a te dolgod.Én csak elmondtam,hogy ez nem zaklatás.De ha te ilyen tájékozott vagy biztosítás terén akkor én kérek elnézést.
2021. febr. 24. 12:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul hamarosan úgy sem lesz választása ezeknek az ügyfeleknek,mivel a legtöbb biztosító kivezeti ezeket az elavult biztosításokat,pontosan a kárrendezés miatt.
2021. febr. 24. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudjuk, mivel ez így szokott lenni. Neki nem éri meg, így majd felmondja. :)
2021. febr. 25. 04:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!