Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mit ajánlanátok lakásüggyel...

Harsza15 kérdése:

Mit ajánlanátok lakásüggyel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretnénk a barátommal lakástakarékot nyitni, mindkettőnknek külön egyet és 100.000 Ft-ot fizetni havonta 5 éves futamidővel. A szüleinknél élünk, ezért szeretnénk gyűjtögetni ameddig megtehetjük. Én már 21 éves vagyok, a barátom 24. Jó lenne pár éven belül a saját fészkünkbe költözni, hiszen már 5 év is hosszú idő :/ Természetesen muszáj hitelt is felvennünk majd, ahogy az ingatlanpiacot elnéztem...

Nézegettük ezt a CSOK-ot is, kíváncsi lennék saját tapasztalatra ezzel kapcsolatban.

Illetve milyen tanácsokat/tapasztalatokat tudnátok nekünk adni, hogyan kezdjünk bele?

2021. jan. 4. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Lakástakarék már vagy 2 éve nincs, illetve ami van, az nem éri meg, mert nincs rá állami támogatás.

Rakosgassátok állampapírba havonta. Szigorúan külön (ki tudja, mit hoz a jövő, nagyon fiatalok vagytok még).

2021. jan. 4. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Van lakástakarék, csak nincs támogatás, inkább csak későbbi kedvezményes hitel miatt érdemes.
2021. jan. 4. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Állampapírral több pénzed nem lesz, de az értéket megőrzi az évek alatt így jól jársz vele.

Lakástakarék régen jó volt szerintem már nem éri meg.

Mielőtt bármi hitelt felvesztek együtt legalább 1-2 évet éljetek együtt.

CSOK 2022 év végéig van.

2021. jan. 9. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!