A baratnom utalja az animeket en viszont imadom ajanlanatok animeket amikkel megkedveltethetem vele?
Erted, utalja az animet. Az megvan, hogy ha tovabb erolteted, rajon, hogy neked az anime fontosabb, mint o?
Menj szepen, tologasd tovabb a matchboxokat meg nezd az animeket, a baratnozesre raersz ugy 10 ev mulva is.
kedves valaszolo
felnott dolgozo ember vagyok es nincs szuksegem negativ idiota emberek beszolasaira mert a kapcsolatom viragzik es csak keresem a dolgokat amikkel ujjithatok :)
szoval ha esetleg vilagfajdalmad van vagy parkapcsolati gondjaid ne rajtam toltsd ki
tovabbi szep napot :)
Boku no Pico, Bible Black, Rapeman
Vagy ha ezek valamilyen különös okból nem jönnének be, akkor Your Name, The Girl Who Leapt Through Time, Ghibli filmek, esetleg Ghost in the Shell, vagy Satoshi Kon filmek.
Az előző troll volt.
Esetleg egy két poplulárisat mutass neki pl FMA Borherhodd, Death Note. De én nem erőltetném, animén belül is annyi fajta van ahány a filmekből, kinek mi jön be. És ahogy írtad ő nem is kíváncsi, szerintem hagyjad, ha nem jön be neki úgyse fogja nézni. Animék nagy része amúgy is fiatalabb korosztálynak szól.
igazad van es nem is terveztem lekotozni es megnezetni vele semmit nyugi :D
csak tudom rola hogy rugalmas tipus ezert ilyen miert ne alapon gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!