Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ezt a koltseget fedezi a...

Ezt a koltseget fedezi a lakasbiztositas?

Figyelt kérdés
Ismerosom vigyaz a cicamra! A cica szet kaparta a foliat az ajton de az ajto nem serult. Az ismerosom fizet lakas biztositast havi 10 ezret. Most az fedezi az ajto javitatast vagy csere koltsegeit?

2020. szept. 16. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem max a te kisállat biztosításod fedezheti, ha van, de az is nagyon kétes. Lakásbiztosítás biztosan nem. Háziállat okozott károkra nincs az az isten aki fizetne. Tele lennének káreseményekkel, ha valakinél kiskutya áll a házhoz. :D

Esetleg ha van felelősség biztosításod, akkor találj ki valamilyen sztorit mit csináltál az ő ajtójával (te, nem a macska) és hátha ők elég madarak ahhoz, hogy kifizessék a kárt.

2020. szept. 16. 14:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Hat akkor remenytelen. Foliast sem talalok nagyon aki bevalalja... akkor marad a 300 ezer ft....

de biztos hogy kitanulom ezt a szakmat ha ennyire nincs Ra ember

2020. szept. 16. 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a felelősségbiztosítással tényleg bepróbálkoznék, ha van.
2020. szept. 17. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:

"ma 11:09"

kinek a fb-ével? A lakástulajdonosé nem játszik mert pont az ő lakásában keletkezett kár más állata által. A kérdezőnek ha van akkor meg pláne nincs hozzá köze. Itt csengetni kell, erre nem fizet semmi. Vandalizmus se mert beengedte a macskát (emberrel se működne)

2020. szept. 17. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha én okozok véletlen kárt valamiben, akkor az én felelősségbiztosításom biztosíthat erre. Nyilván a macska károkozására nem, erre mondtam, hogy találjon ki valamit. Nyilván annak a tudatában, hogy az biztosítási csalás lesz. :D
2020. szept. 17. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!