Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Union biztosító 10 éves...

Pszicho88 kérdése:

Union biztosító 10 éves futamidejű biztosítást kötöttetek már?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

10 éve kötöttünk biztosítást az Unionnál.

Havonta kellett fizetni. Az elején 20 ezer forinttal, aztán ez az összeg egyre csak nőtt.

Most évben fog lejárni a biztosítás.

2,4 millióra jönne ki a befizetett összeg és kevesebb, mint 2 milliót akarnak visszaadni.

Lehet hosszabbítani és még évekig fizetni, de az újbóli pénzlehúzás lenne és időhúzás. Van e valakinek hasonló biztosítása?

Van e valami módja, hogy behajtsa az ember a saját pénzét, az ilyen tolvaj multiktól?

Köszönöm a segítséget.

#biztosítás #bank #kamat #Union #lakás megtakarítás
2020. jún. 11. 17:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

10: persze. Azt meg tudja mondani, hogy melyik terméknek a legmagasabb a jutaléka, és azt ajánlja.

Mondjuk nyilván nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, ha a muszàjt lyvel írod, meg megkötötted a maga idejében a legdrágább UL biztosítást (tudom, mennyi rajta a jutalék). Biztos jó alkusz segített.

2021. márc. 19. 18:04
 12/23 A kérdező kommentje:
nem én köttettem, Édesanyám segített benne. Ő volt az értelmi szerző. Akkor még fiatal voltam és ő pedig nem túl jó szándékú.
2021. márc. 20. 19:57
 13/23 A kérdező kommentje:

Kivettem a pénzt, de buktam rajta 500-600 ezret.

Soha többet Uniont.

Ajánlották, hogy van most egy újabb okosság az Union biztosításban, viszont ott a 10 éves futamidő újraindul és hasonló mókuskerék indulna be, tehát ugyanúgy lehúzás, mint az eddigi. Azonnal kértem a megszüntetést és ráutaltattam a számlámra a pénzt. Se alkusz, se jószándékú szülő nem húz be ilyen szemétségbe legközelebb. Más pénzét lopják el.

2021. márc. 20. 20:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mai napig sok UL termék van ami egyenesen lehúzás. Pl első év 70%, 2. év 40%, és még 6 vagy 8 évig 8% ! Név nélkül, de a többi se sokkal jobb. Van olyan is ami egyszer elvon 33%-ot, aztán soha többet. (csak pár száz ft számlavezetési). Körül kell nézni. Nekem is van itt, tavaly 25% hozama volt.
2021. márc. 20. 21:59
 15/23 anonim válasza:
11 éve kötöttem szerződést Union etalont. Az eddigi befizetett összegek valamivel több mint a felét akarják csak visszavásárlással kifizetni. Nemhogy hozamod lesz meg visszakapod az eddig befizetett összegeket hanem milliós nagyságrenddel kevesebbet kapsz vissza. Ha ezt mindenkinek elmondanák hogy kevesebbet fogsz kapni mint amit betettél , akkor nem találnának olyan hülyét aki szerződést kötne.
2022. ápr. 2. 00:22
 16/23 anonim válasza:
Kedves 7/15! Nekem volt árfolyammonitor, mégis a pénzem 1/3-ának lőttek. Én negyedévente mentem be, ismerős az ügynök,minden szuper, minden jó, minden emelkedik ezt mondta 10 évig, most meg azt mondja örüljek hogy egyáltalán kapok valamit vissza? Ott kellett volna az asztalt ráborítani. És ne jöjjenek háborúval meg minden más indokkal mert háború 2 hónapja van szerződésem meg több mint 10 éve.
2022. ápr. 2. 00:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Én 10 év után kivettem a pénzt. Ajánlották hogy kössek újat, hitegettek volna megint. Újabb programokat indítanak, amikkel újabb hazugságokat gyártanak. Hivatkoznak mindenre, csak ne kelljen az embereknek visszafizetni semmit.
2022. ápr. 7. 22:45
 18/23 anonim válasza:
52%
Legális lopás. Nem hiszem hogy nem lehet ezeket szigorítani hogy védje a szerződőt is valami szabály. Alkalmatlan ügynököket, aljas alapkezelőt senki nem kéri számon? Ez hogy lehet? Másrészt kedves ügynökök, jól tudtok aludni este hogy emberek ezreit húzzátok csőbe?
2022. ápr. 8. 22:20
 19/23 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem kár volt kivenni épp most a pénzt (pandémia, ukrán háború). De persze nem lehet előre jósolni. Viszont az alacsonyabb részvény árak inkább a megtartásnak vagy a vásárlásnak kedveznek. Persze ha nagyon kellett a pénz, akkor ki kell venni, nincs mese. Viszont ha lehet akkor inkább benntartani. 3-5 év után kaszálás lett volna nagy valószínűséggel. Pl. nyersanyag alapok értékei nagyot emelkedtek.

#18: 2014-ben és 2016-ban szigorított az MNB ezeken a termékeken. Ma már egész kedvező költségmutatókkal is lehet találkozni.

2022. ápr. 9. 11:48
 20/23 A kérdező kommentje:
Kedves 19-es! Fölösleges lett volna benn tartani, hisz romlott az értéke. Újat nyitni szintén felesleges, hiszen az új is ugyanezen a rendszeren alapult volna, más címszavakkal és értékekkel. A lényeg itt a lehúzás, manipulálás, adócsalás, az emberek pénzének ellopása!!!!
2022. jún. 17. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!