Signal Iduna biztosítás visszautalás ideje?
Figyelt kérdés
visszavásárlást indítottam a Signal biztosítónál, körülbelül milyen hamar utaltak vissza? van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?2020. ápr. 8. 15:29
1/3 anonim válasza:
egy hónapon belül van írva mindenhol, de akár 2 hét is, amint odaérnek a tiedhez.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazaból már 2 hete beküldtem a papirokat de hétfőn rajuk telefonáltam,hogy minden rendben van e. Erre akkor közöltek hogy hianyzik egy papir es a mult evi adategyeztetes se volt teljes. Megértem,hogy 30 nap a hivatalos kivizsgalasi idő, viszont nem tartom fernek, hogy hiánypótlás utan ismetelten kitolodik 30 nappal. Sot az adategyzetetes is szemet módon intéztek mert visszavasarlasi kérelem elott tobbszor telefonaltam es egyszer se mondták el. Azért érdekel hogy mi a tapasztalat.
2020. ápr. 8. 16:14
3/3 anonim válasza:
Végül mennyi idő volt?
Nekem nagyon elhúzzák most. A beadástól (nov 22.) már régen letelt az 1 hónap, bár lehet az ügyintéző valamivel később adta be nekem. Mondjuk telefonáltak nekem, hogy megerősítsék, hogy én kezdeményeztem-e a visszavásárlást, azóta 3 hét eltelt és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!