Érdekmúlás miatt eladott gépjármű után mikor adják vissza a túlfizetett biztosítási díjat?
Normális az, hogy 2 hónap óta ülnek a pénzemen és sehol semmi?
Írjak nekik ismét?
Én kb 2 hét alatt visszakaptam.
Egy kérdést megér a dolog.
Köszönöm.
Írok nekik
Soknak tartom a két hónapot is, de ki tudja mennyi idő lesz még?
Az eladott autó után 20 nap múlva úgy kaptam meg a túlfizetés összegét, hogy a biztosítót nem is értesítettem.
Megpróbálom ráfogni a helyzetet a karanténra. Minden lelassult..
Egyébként egy örökölt kocsi volt, még a súlyadós csekkeket se kaptam meg. Emailre nem reagálnak, telefont nem veszik fel. Azt sem tudom, hogy nekem kell-e jelenteni, hogy jogerős lett a hagyatéki, vagy kiküldi az önkormányzatnak is a közjegyző a végzést? (A NYUFIG és a NAV már "képben van", meg is találtak..)
Attól függ bejelentetted-e vagy ráhagytad hogy a BM adatbázisból kiderüljön.
Na meg biztosítótól is nagyon függ.
A Posta egy poszkomcsi maradvány tőlük talán még idén.
Más biztosítók gyorsabbak.
Ha írsz biztos gyorsabb lesz.
Központilag látják a rendszerben és kutya kötelességük maguktól kiküldeni 30 napon belül, ha nem jelzed, akkor is.
Egyetlen mentségük lehet, hogyha nem jól adtad meg vagy rögzítették az értesítési címed. De a jelzésedre reagálniuk kellett volna, szóval ez egy elég furcsa eset.
Egyébként biztosításokkal foglalkozom, ha további segítségre van szükséged, írj rám privátban és cserélünk számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!