Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » 27 évesen az én esetemben...

27 évesen az én esetemben milyen biztosítást köttessek, hogy később ne legyek rokkant hajléktalan? Vagy hogyan oldjam meg az életem?

Figyelt kérdés

Na szóval a jelenlegi helyzetről röviden (csak az válaszoljon aki tud is segíteni nem csak belém kötni, köszi):

27/f vagyok pályakezdő informatikus, egyelőre kudarc az álláskeresés (nincs tapasztalat és kellő nyelvtudás) ráadásul nemrég diagnosztizáltak kezdeti fázisú Bechterew-kórral, amire kapok a TB-által baromi drága biológiai kezelést, hogy később ne legyek mozgáskorlátozott (40-60 évesen). Csak ugye itt kezdődik a baj, hogyha novemberig nem helyezkedem el, akkor zsebből (szüleim) kell tovább fizetni a TB-t, hogy ne romoljon az állapotom kezelés hiányában (TB-t már most is rászorultsági alapon kapom fél éve). A nehéz fizikai munka természetesen kizáró a betegség miatt így nem is válogathatok és emiatt a külföldi kaland is kilőve (havonta 3 napot előre egyeztetni a vizsgálatok miatt). Na magyarul félek a jövőmtől és arra gondoltam szüleimet rá veszem, hogy kössenek rám életbiztosítást, ha 10-20 év múlva már nem élnek és nekem kell valahogy túlélnem a(z) (anyagilag is) fájó mindennapokat. A jelenlegi és jövőbeli problémáimra ha valaki tudna megoldást adni azért hálás lennék.

2020. máj. 15. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem minden nő akar gyereket, ez nagyon rossz kifogás. Én nő létemre meddő vagyok, ezerféle nőgyógyászati betegségem van és mégis találtam olyat, akinek a gyerek nem alapfeltétel. Én is azt javaslom, hogy az önsajnáltatás helyett keress magadnak párt és lesz aki kisegít majd egy rossz helyzetben. De egyedül, lassan meghaló szülőkkel együttélve nem fog menni.
2020. máj. 16. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A 9-estől függetlenül nekem is az incel szó jutott már eszembe, bocs kérdező. A betegségedtől függetlenül tartasz ott az életben emberi kapcsolatok, nőkkel való ismerkedés, barátok, anyagiak szempontjából ahol. Vannak rossz hiedelmek amik befészkelték magukat a fejedbe és már aszerint látod a világot, talán meg sem próbálsz változtatni.
2020. máj. 16. 18:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!