Angliai társadalombiztosítóból hogyan kell kijelentkezni?
Figyelt kérdés
Mielőtt kiköltöztem, megszüntettem a magyarországi TB-met. Néhány hét múlva visszaköltözöm Magyarországra, de borzasztó bonyolultnak tűnik a magyar TB-be való visszajelentkezés. A magyar TB ugyanis az E104-es nyomtatványt várja el, de az angol biztosító meg azt írja, hogy ők ezt nem adják ki.
Az angliai munkaviszonyom végeztével tehát szeretném megszüntetni az itteni biztosításomat, hogy igénybe vehessem a magyart, de ötletem sincs, hogy hogyan kell. Kérem segítsen, aki keresztülment már ezen!
2020. márc. 3. 22:30
1/1 anonim válasza:
Itthon el tudsz intézni mindent egy kormányablakban. Nem bonyolult, legalábbis míg EU-tagok voltak, nem volt az. Én három éve jöttem haza, minden simán ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!