Tudtok jó vállalkozói (informatikai) felelősségbiztosítást?
Figyelt kérdés
Kis egyéni vállalkozáshoz (AAM) szeretnék felelősségbiztosítást kötni. Tudom, hogy keressek rá, kérjek árajánlatot, de egyáltalán nem az én világom, nekem nehezen értelmezhető a sok opció. Elektronikus eszközöket javítok. Egy 80.000-es tabletet javítás közben tönkre tettem, ezen kívül a saját eszközeim közül egy 40.000-es monitor áramszünet következtében tönkre ment. Ezeket szeretném rendezni. Segítséget szeretnék kérni, merre induljak, melyik biztosítóval érdemes foglalkozni. A bevételem nem éri el az évi 500.000-et, ezért a legbarátságosabb lehetőséget keresem.2020. jan. 13. 16:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!