Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Létezik életbiztosítás, ami...

Létezik életbiztosítás, ami nem egy vagyon havonta? 2-3 ezret fizetnék be, részletek lent.

Figyelt kérdés

kérem, hogy ne privátban küldjetek ajánlatokat, meg hívjam fel ezt vagy azt a számot.

Akinek van infója, ide írja ki nyugodtan a cég nevét, a csomag nevét, bármit.

Édesapámról van szó.

60 éves, mozgáskorlátozott. Ennélfogva évek óta nem járt sehol, orvosnál sem.

Betegsége többféle van, de én intézek mindent neki, a gyógyszerei szerencsére olyan jól vannak beállítva, hogy évek óta ugyanazt és ugyanúgy szedi.

Azt, hogy nem tud menni sehova, azért írtam, mert így nem jöhet szóba egy esetleges állapotfelmérés, mivel nem tud néhány méternél többet megtenni.

A biztosítás kötésében ő nem is venne részt, én kötném, én is fizetném.

Mivel nem tudok beletolni havi 20-30 ezret (korábban szétnéztem biztosítók oldalán, csináltam kalkulációkat, onnan ez az összeg), természetesen nem is azt várom el, hogy baj esetén milliókat fizessenek.

Csak hogy mégis, legyen valami kis biztosítás, kis összeggel.

Van-e olyan, ahol én döntöm el, mennyit fizetek?

Vagy van fix összeg, de ebben az említett kategóriában?

Egyáltalán ez megoldható, hogy ő nem megy sehova, max itthon aláírja, ha kell ilyet?

Nagyon tájékozatlan vagyok biztosítások terén, szóval minden infót szívesen veszek.

2019. dec. 26. 12:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs ilyesmi tilalom, hogy ne lehetne leírni cégneveket.

Ezer meg egy cégnév, terméknév szerepel ezen az oldalon.

Magyar törvények nem tiltják, hogy ajánlj valamit, vagy véleményt írj róla.

Írd ki nyugodtan, és meg fogom nézni.

2019. dec. 27. 14:31
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

Kérdező, itt olvashatsz a kegyeleti biztosításokról

2019. dec. 27. 14:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Megnézem, köszönöm!
2019. dec. 27. 17:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy segítettetek. Rájöttem, hogy teljesen felesleges biztosítást kötnöm.

Már a tegnapi linket is megnyitottam, ami arról szült, hogy ki kössön életbiztosítást. Az volt a lényege, hogy aki családfenntartó, akinek a jövedelmének kiesése veszélyeztetné a család megélhetését.

Nálunk én vagyok a kereső, az édesapámnak a betegségénél és egy végrehajtói letiltásnál fogva csak havi 30 ezre van.

Temetés nem lesz, vagy ha lesz valami minimális, akkor sem annak a költsége fog falhoz vágni.

Tehát tényleg nem érdemes azt a pénzt befizetni egy pénzintézetnek, mert nem vagyok vele előrébb.

De legalább már ezt tudom, és köszönöm még egyszer! :)

2019. dec. 27. 17:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez tényleg fontos, hogy ne az legyen biztosított aki már beteg és/vagy éveken belül várható a halála, hanem akinek a jövedelemkiesése nagyon nehéz helyzetbe hozná a gyereket, házastársat.
2019. dec. 27. 19:50
 16/16 xswerdy ***** válasza:
az életbiztosításoknál általában 55 év a legmagasabb belépési kor, és 60, vagy 65 éves korban megszűnik a szerződés. Úgyhogy édesapád egészségi állapotától függetlenül is tárgytalan a dolog.
2020. jan. 5. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!