Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mikor vonják le a lakásbiztosí...

Mikor vonják le a lakásbiztosítást?

Figyelt kérdés

November 10 a fordulónap, addig van rendezve a díj.

Évi egyszer fizetek.

Jött múlt héten levél, hogy 1000 ft-al emelkedik. Banki lehívással fizetem.

Persze mindent írtak, csak azt nem, hogy mikor vonják le.. Azért szeretném tudni.

Groupama Biztosító

Beléptem az ügyfél oldalra, ott se ír semmit. Hogy szokás?

2019. aug. 20. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most küldtek egy levelet, hogy magasabb lesz a díj. Ezután várják, hogy te elfogadod-e a magasabb díjat. Ha nem reagálsz akkor elfogadtad, ezután fogják vonni. Még csak 08.20 van messze még a 11.10, ne aggódj. Ráérnek november elején is vonni.
2019. aug. 20. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanakkor, mint korábban.
2019. aug. 20. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Abban a hónapban van a lehívás, amikor már kéri a díjat, tehát a 0-30 napos időszakban.
2019. aug. 20. 11:09
 4/5 A kérdező kommentje:

2

Most lett kötve november 10.én tehát még egy éve sem, akkor a kötéskor levonták helyben nyilván, további tapasztalatom nincs. Első lakás, sose volt még lakásbiztosításom, kocsira csekken fizetem minden év januárban, ezért nem tudtam.

De akkor egyszer csak majd viszik. (Remélem tényleg novemberben, mert szeptember októberben még a felújításokat is ki kell fizetnem amik akkor lesznek kész, plusz szeptemberben utazok Skandináviába, szóval eléggé ki van számolva a pénzem, így hiányozna az a 40 ezer ha előbb vinnék mint november)

2019. aug. 20. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
A november az nem szentírás, azért írtam mert augusztus közepén azon gondolkozol hogy mikor vonhatják a két és fél hónap múlva esedékes részletet. Lehet hogy pont október közepe lesz...
2019. aug. 20. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!