Érdemes egyáltalán egyénileg lakásbiztosítást kötni?
A társasházaknak általában van a házra, de az egyes embernek akár társasházban, akár családi házban, nekem úgy tűnik, hogy nem éri meg, mert vagy nem fizetnek a biztosítók kár esetén semmit, vagy csak töredékét fizetik a kárnak.
Nekem van lakásbiztosításom, de miután átnéztem a rám vonatkozó szabályzatot, rájöttem, hogy szinte semmire nem fizetnének, mert tele van olyan körmönfontan fogalmazott, apró betűs cuccal, amit a kárfelmérők lazán kimagyaráznak, ha meg panaszt teszek, perelek, akkor a biztosító erre szakosodott profi jogi csapatával találom magam szemben, esélytelenül. Fogyasztóvédelmi műsorokban is sokszor látok, hallok hajmeresztő sztorikat, hogy mikre nem fizetnek, vagy fizetnek egy fél milliós kárra 50 ezret. Azért meg minek fizessek, hogy a biztosítókat eltartsam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!