Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Az alábbi esetekben fizet a...

Az alábbi esetekben fizet a biztositó?

Figyelt kérdés

Ha iszok mondjuk két sőrt és az autóval balesetezek a biztositó fizet ebben az esetben ?

Vagy ha mondjuk egyértelműen nem én vagyok a hibás de ittam két sőrt, akkor én leszek a hibás ?

Félreértések végett még nincs jogositványok és nem történt hasonló eset csak egyszerűen érdekel a válasz.

2019. aug. 18. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen, mivel Magyarországon zéró tolerancia van, így a biztosító arra fog hivatkozni, hogy biztonságos közlekedésre képtelen állapotban voltál, ezért megtagadja a kifizetést (egyébként sem nagyon szeretnek fizetni, de ebben az esetben szinte 100%, hogy nem fizet).
2019. aug. 18. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
2 sör után még nem vagy ittas, sőt lehet, hogy a szonda ki sem mutatja, de bizonyos véralkoholszint felett megtagadhatják a szolgáltatást.
2019. aug. 18. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Termeszetesen nem fizet
2019. aug. 19. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

"2 sör után még nem vagy ittas, sőt lehet, hogy a szonda ki sem mutatja"---tipikus alkoholista szöveg!

A fél pohárral is bőven a szint felett vagy, sőt nekem arra adtak bírságot, hogy alkoholtartalmú fertőtlenítővel kezelték le a szájsebemet, ilyenkor jelzed miről van szó és szépen elmész vérvételre. Viszont ha ittál, akkor b***szhatod!

2019. aug. 19. 06:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

biztosítózom. Ha kötelezőről van szó, fizeti a másik kárát, de tőled meg be fogja követelni (regressz jog)

ha casco, akkor eleve meg fogja tagadni.

2019. aug. 19. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
A biztosítók szinte minden esetben arra törekszenek, hogy ne kelljen nekik fizetni. Ha egy ilyen adu ászt adsz a kezükbe, garantáltan nem fizetnek, mert ez benne van a szerződéses kitételekben is.
2019. aug. 22. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen,ki fogják fizetni a károsultnak,tőled meg vissza fogják perelni,így is úgy is.megy le a számládról.A többiből ihatsz még két sört./persze mivel ez nem veled történt meg,én is csak feltételesen írtam ezeket/ami amúgy teljesen véresen komoly és jogos. :)
2019. aug. 22. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
És akkor még azt hozzáfűzném,hogy ha ne adj isten maradandó egészségkárosodást okozol a vétlen félnek,akkor még egész élete folyamán úgynevezett életjáradékot is fizet a károkozó.Szóval ezeket a manővereket jól meg kell gondolni,és ha belegondolunk hogy valamelyik szerettünkkel történik mindez,akkor egyből úgy gondoljuk hogy teljesen jogos.
2019. aug. 22. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!