Unicredit 2 hónapos akciós forinbetét megéri? Úgy, hogy nem vagyok Unicredites.
Itt találtam:
De a honlapjukon is van kalkulátor:
De egyébként nincs nagy dobra verve.
Biztos szoktak lenni máskor is ilyen időszakos akciók. Esetleg máshol is van hasonló?
Köszi minden infót!
2 hónapra kapsz 5%-os éves kamatot majdnem.
Az tudod mennyi?
1 millió forintra (50ezer forint / 6) = 8333
azért kell 6-al osztani, mert 2 hónap az 1 év hatoda.
Node ezt se kapod meg, mert 15% kamatadó.
Kapsz 2 hónapra 7083Forintot.
Beutalás 0,3% tranzakciós adó: 3000Ft
Kiutalás 0,3% tranzakciós adó: 3000Ft
Nyereség 2 hónap alatt 1083Ft.
És itt még nem is 4,9%-al, hanem 5-el számoltam.
Szerinted megéri foglalkozni vele?
1 milliót beraksz MÁP+ra 2 hónapra:
kártyás vásárlásnál a vásárlás díja 0Ft.
Kamat: 5833Ft
Visszaváltási díj: 2514Ft
Kiutalás: 0Ft saját bankszámlára.
Nyereség 2 hónap alatt: 3319Ft. 3x annyi, mint az akciós unicredit.
Köszönöm szépen a kielégítő választ! Én ezekkel a kiutalási és beutalási 0,3 tranzakciós adókkal nem kalkuláltam,mert nem tudtam. Abszolút járatlan vagyok a témában. Gondoltam kp.befizetéssel ingyenes, a kivétre pedig nem is gondoltam.
Erről jut eszembe nem tudjátok véletlenül, hogy a sima MÁP tényleg von le valamennyit, ha kp-ben kérem a Postán a kifizetést? Mert ha csak utalva ingyenes, akkor meg onnan, a bankomtól felvéve vagy tovább utalva is veszítek.
Egyébként Budapest Bankos vagyok. 1 éves MÁP-om lejárt,de hamarosan fel is fogom használni. Tehát mivel jelenleg már nem kamatozik, azért akadt meg a tekintetem az Unicredit akcióján. Viszont ezeket a kivét-betét díjakat látva, nemhogy kamatot várok még, hanem csak örülök ha minél kevesebbet vonnak le abból ami összegyűlt.
Megköszönöm ha ehhez el tudtok látni jó tanáccsal!
Az Unicreditet se adják a kezedbe utána, hanem jópénzért felveheted.
A postás állampapírt nem tudom.
De a webkincstárnál ingyenes saját számlára kiutalás, és 0,3% tran illeték, ha kp-ben akarod felvenni. A készpénzfelvétel díját nem lehet megúszni sehogy szerintem.
Kivéve ha havi 150-et veszel fel rendszeresen, az ingyen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!