Valaki unicredites? SOS! (többi lent)
Az van hogy az unicredit banknál van folyószámlám meg tudom
nézni a neten hogy mi van a számlámon. És úgy van
hogy az egyenleg 38000 ft de a rendelkezésre álló
összeg meg minuszba van. Tegnap kaptam sms-t hogy
11650 ft-ot átutaltak a végrehajtónak.Akkor most mi van? A 38000 ft-ot le tudom venni ugy is hogy a
számlám minuszba van? Nem értek hozzá mert még
soha nem volt ilyenben részem.
Nem. Ha inkasszálva van, akkor nem férsz hozzá.
Én is így jártam tavaly, pont az Unicredtinél többek között.. :-)
A végrehajtást kérővel (nem a végrehajtóval) kéne megállapodnod részletfizetésben és az inkasszó feloldásában a számládról.
Menj be, kérdezz rá. Nekem a béremből fennmaradt részt nem fizették ki a bankba az Unicreditnél, más bankba a családit pótlékot igen.
De ettől ez nem jelenti azt, hogy akkor havonta nem kellene ezt eljátszogatnod. Az inkasszó attól marad és visznek amit tudnak, amíg az a rendelkezésre álló összeged nem lesz megint 0, vagy pozitív.
Ezért is javasoltam, ahhoz hogy likvidebb legyél, törlesztésben kellene valahogy megállapodnod a végrehajtást kérővel, de ez nyilván függ a tartozás mértékétől is, mert egy ilyen végrehajtói művelet is költség, akár kiteszik, akár visszavonják, ami meg növeli a tartozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!