Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Jól érem, hogy a babaváró...

Jól érem, hogy a babaváró hitelt felvehetem úgy is, hogy csak egy gyereket válallok?

Figyelt kérdés
Már van 2 gyerekünk a haadik júli 1-én született.Felvehetjük a hitelt a harmadik gyerekere,és ha nem lesz több gyerekünk,akkor kamatmemtes hitelt fizetünk vissza ugye?
2019. júl. 18. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Copd le a kormányt, a fajtátok szavazta meg, aztán sírtok hogy így nincs pénz úgy nincs pénz, kis alamizsnáért meg a kedves mamát is megbas...nátok.
2019. júl. 22. 06:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem sírunk. Ezt honnan vetted? Én örülök, hogy ilyen család barát a mostani kormány. Többi mind rosszabb lenne ilyen szempontból az tuti. Sok hibájuk van, de ez legalább jó.
2019. júl. 22. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá lehet nyomni a 3as ikreket 😂 10 misi az csak 10 misi😂
2019. júl. 22. 10:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Miért kéne 3as iker? Tudod te, hogy már egy 2-es is milyen megterhelő az anyának?

Sorban egymás után teljesen jó. Neked hány van? Vagy csak kívülről okoskodsz?

Fáj, hogy támogatják a családokat? Nem lesz ettől neked kevesebb, sőt.

2019. júl. 22. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Majd a sok csok os gyereknek fog fájni akiket a pénz miatt nyomnak ki.. Mert ugye ilyen is van/lesz nem kevés
2019. júl. 22. 11:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi fáj nekik? Sokat ittál vagy miért beszélsz zöldségeket?
2019. júl. 22. 14:59
 17/17 A kérdező kommentje:

Senkinek semmi köze hozzá,hogy kire szavaztam,de nem a mostani kormányra.Ettől még,ha adnak valamit,ami nekem támogatás,azt igénybe veszem.Nem vagyok saját magam ellensége.Mint említettem nem vagyunk csórók,a gyerekeinket felelőséggel vállaltuk,még az elött,hogy tudtunk volna a babaváró hitelről.H a nem vennénk fel a hitelt akkor is normális körülmények közt fel tudnánk nevelni a gyerekeinket.Ahogy más támogatás,amúgy ez sem a szegényeknek van,nehogy azt higyjétek,hogy mindenki megkapja ezt a hitelt,mert sokan egyálltalán nem felelnek meg a feltételeknek így semennyi hitelt sem kapnak,illetve sokan nem kapják meg a teljes összeget.

Amúgy meg egy fiatal pár ma magyarországon hogyan vegyen házat?Hogyan éljen meg?Mert a környezetemben a fiatalok,dolgoznak mint a güzü,albérletet fizetnek.Sokan nem tudnak féretenni,így vagy ebben maradnak vagy hitelt vesznek fel.Az örökségek nagyrésze adósság(nahátár a felmenőink s voltak képesek önerőből megélni,mégis csináltak gyerekeket) és ugye nem mindenkit tudnak támogattni a szülők.

Amúgyeg persze,menjetek külföldre!Még kint vagytok szépen lassan beköltöznek az országba a kedves kipások.Kintről jár a szátok,ahelyett,hogy itthon próbálnátok tenni valamit az országért...

És lehet beszólni,de nőként ez igye nem az én feladatom lenne...De lassan tökösebb leszek,mint a Magyar "férfiak"....És lassan tényleg a nőknek kell majd megvédeni az országot....

Hajrá!Menjetek csak külföldre!

2019. júl. 23. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!