Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Esküvő után tudunk babaváró...

Esküvő után tudunk babaváró hitelt intézni a régi személyimmel?

Figyelt kérdés
Szombaton volt az esküvőnk. Megváltozott a nevem. Tegnap kértem az új iratokat. A hölgy az okmányirodában azt mondta, hogy a régi irataim az esküvőtől számítva 30 napig érvényesek. Akkor tudok a régi nevemen lévő iratokkal babavárót intézni? Az egyik bankos ismerősünk szerint nem de azt mondta holnap azért megkérdezi. Csak nem tudom elképzelni, hogy ez valóban így lenne.

2019. júl. 16. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
10es: simán a bankszámlán nevet változtatni egész más történet, mint egy folyamatban lévő hiteligénylésen. Ráadásul a banki alkalmazott, ha van esze, el se kezdi a régi névvel, mert minek.
2019. júl. 17. 09:11
 12/14 anonim válasza:
59%

Én mindenképp megvárnám az új személyit, én tavaly hétfőn igényeltem és csütörtökön már mehettem érte.

A várakozás alatt mindenképp a férjed nevére kikérném a tb igazolást (ha lehet) és amint kész az új személyi, mennék a köztartozásmentes igazolásért, és csak ezek után a bankba.

Az új adokartyat én nem is intéztem még el, lakáshitelnél nem jelentett problémát, ugye a száma nem változik.

Boldog babavárást :)

2019. júl. 17. 09:52
 13/14 anonim válasza:
Szia. Végül mi lett? Mi is babavárót próbálunk intézni és ugyan ez a helyzet. Lehet a régi okmányokkal igényelni?
2019. aug. 6. 20:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia. Megvártuk az új okmányokat. Egy hét alatt megjött minden. Júli 29-én adtuk be az igénylést az OTP-hez. Még várunk, túlterheltek a bankok :(
2019. aug. 7. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!