Babaváró hitel nem sikerült, milyen hitelt válasszak helyette?
Figyelt kérdés
Segítség kellene. Sajnos a babaváró hitel egyik feltételének (3 év folyamatos TB jogviszony) nem felelünk meg (egyikőnk sem), sajnos eléggé meglepett ez a hír most, elégge kétségbe vagyok esve.
Szerintetek melyik hitel a legjobb? Tudom egyiksem, de máshogy nem tudjuk megoldani.
Férjem örökölt egy házat, de rajta kívül még 9en. Őket kellene kifizetni, de szerencsére páran lemondtak róla. Illetve teljesen felújítani, mert elég rossz állapotban van. Szeretnénk egy megbízható autót is, hogy ne kelljen félnünk benne a babával.. Nézegettem már, de a babaváró hitelhez képest nagyon durvák a törlesztők és a kamatok. Ha valaki tudna tippet adni megköszönném! :)
Azt hiszem a fenti feltételekkel szabadfelhasználású lenne nekünk a legjobb.
2019. júl. 15. 15:53
11/11 anonim válasza:
Inkább nézessétek meg a házat, hogy érdemes e egyáltalán megvenni és beleölni milliókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!