Ha szemèlyi kölcsönt vesszük fel, h legyen ön erőnk a lakàs vàsàrlàshoz, meg kapjuk a lakàs hitelt?
Én megkaptam, de nagyon egyszerre kell mennie a kettőnek, hogy ne lássák egymást a bankok.
Ebből egyértelmű, hogy nálam 2 külön bank játszott.
Amúgy nem véletlen, hogy nagyon nem ajánlják, nekem sem volt szerencsés, de nem is volt más választásom.
"Nem lehetetlen, az önerő fele nálunk is az volt."
De legalább valamennyit össze tudtatok rakni. A kérdezőnek NINCS önerő, semennyi (legalábbis a kérdésből ez derül ki). Mondjuk az sem derült ki, hogy egyáltalán hitelképesek-e, van-e elegendő munkaviszony, jövedelem, stb. Minimálbérre nem fognak személyi+lakáshitelt kapni.
Szerintem térjünk majd vissza erre a kérdésre pár év múlva, amikor már nem "pörög" ennyire a gazdaság, az autógyárak szépen kivonulnak Magyarországról és sok biztosnak hitt állás megszűnik.
Nem vagyok negatív, csak realista: a fogyasztást sem lehet a végletekig fokozni, ráadásul kevés VALÓS érték az, amit teremt Magyarország, csak egy összeszerelő üzem az egész ország. A mezőgazdaságot agyonütötték, gépgyártásunk szinte nincs (Ikarus, Ganz, stb) - lehet lehúzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!