Angliában 3 évvel ezelőtt lezáratlanul hagytam a bankszámlám (Santander). Lehet ebből probléma?
Figyelt kérdés
Azóta is küldik az "account statement" emaileket. Nem szűnik meg automatikusan? Ha esetleg tartozásom lenne, azt be tudják hajtani rajtam?2019. júl. 3. 23:11
1/18 anonim válasza:
Dehogy szűnik meg automatikusan.
Igen, a tartozásod behajtják ha van. És biztos van....évek alatt nem kevés. Gondolkodni kellett volna előbb. De hát a magyar az pénzügyi analfabéta
3/18 anonim válasza:
Behajtják a három évnyi kártya díjat meg számlavezetési díjat.
5/18 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi papírom nincs már róla, tartok tőle hogy egyre csak növekszik a számlavezetési díj + kamat
2019. júl. 4. 09:06
6/18 anonim válasza:
Szépen kirepülsz Angliába és elintézed. Olcsóbban megúszod mintha EU-s fizetési meghagyással hajtják be rajtad
7/18 anonim válasza:
A számlaszámodat sem tudod? Nem tudsz belépni netbankon keresztül és megnézni?
8/18 anonim válasza:
Nekem haverom jött el Londonból, 5000 eurós hitelkártyatartozás. Nem igazán hajtották be rajta 5 év alatt.
9/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálom előkeríteni a régi bankos papírokat mindenesetre
2019. júl. 4. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!