Hitelkártyától hogy lehetne megszabadulni?
Csináltam én is egy nagy hülyeséget, befűztek és hitelszámlát nyitottam.Pont nagyon kellett pénz valamire.Azóta törlesztgetem, mert egyben nem tudom visszafizetni.Havonta minimum törlesztő 26 ezer,ebből levesznek 16 ezret kamatra, tehát havonta 10 ezerrel növekedik vissza.Sose lesz vége.Százszor rosszabb mint egy hitel, de erre utólag jöttem rá.
Tudom, vissza kéne fizetni egyben, de nem tudom.
Ugyanannál a banknál van egy személyi hitelem.
Tudtok olyanról, hogy a kettőt esetleg összevonnák?Új törlesztőrészlet, vagy futamidő hosszabbítás,hogy ne kelljen 2 fele fizetnem és megszabaduljak a hitelkártyától örökre.Meg a kamataitól.
Létezik (több banknál is) adósságrendező/adósságkiváltó hitel. Pl:
Először viszont azt kell majd tudnod, hogy pontosan mekkora összeg kell a két hitel lezárásához. Egyébként sok esetben a saját bankod is tud adni ajánlatot a két hitel kiváltására, de jelezned kell feléjük, hogy ezt szeretnéd.
Melyik bankról van szó?
Ha még nem mondták fel a hiteled és nem vagy a KHR listán negatív tartalommal fent akkor adósságrendező hitel. Lehet hogy másik banknál kell de ez a legkisebb baj most.
Mennyi összesen a tartozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!