Tudok valamit tenni vagy én fuztam a rövidebbet?
Felvettem egy személyi kölcsön amit a párommal elkötöttünk(autó,butor...stb) viszont szét mentünk
Vitte a kocsit mert a nevére iratuk
A lakás amiben laktunk albérlet volt meg voltunk csuszva a számllákal mert munka nélküli lett én meg nem gyöztem egy fizetésből igy a butorokk maradtak abban egyeztünk meg.
Mit tudok csinálni hogy ne csak én fizessek?
Egyedül új albérlettel sok + terhes maradtam töle és nem tudok dolgozni.
A bank elnézi a hitelt ha be megyek és mutatom a papirt hogy jön a kocsi és csak gyeden leszek? Vagy ha irunk egy papirt hogy a felét ő fizesse a hitelnek ?
Milyen lehetöségeim vannak ?
Nagyon aggodom gogy normálossan nem tudom a kicsit felnevelni ez miatt 😭
A hitelt otp-nél vettem fel 2millió 5 évre majdnem 45ezer/hó
Nem akarom orokbe adni
Az en szemeben nem anya aki ilye meg tesz
"Az en szemeben nem anya aki ilye meg tesz"
Nem is kell anyanak lennie, hiszen orokbeadta normalis csaladba.
Nincsenek káros szenvedélyeim nem iszok nem cigizek nem drogoztam és nem is akartan ki probálni soha
Attóm tartok hogy a kicsinek nem tudok majd mindent meg adni a hitel miatt
Szüleim már nem élnek rájuk nem támaszkodhatok 1szobás albérletbe vagyok
"Mindenkinek az édesanyja mellett a helye"
Hiaba magyarazol hulyesegeket a gyereknek az a szuloje aki felneveli nem az aki megszuli. Igy nem lesz apja es nyomorogni fog egy eladosodott munkanelkulivel. Aztan majd jon valami alkesz neveloapa aki lehuzza majd tovabbi penzre plusz meg a gyereket is veri, jo helye lesz.
#17: inkább hagyd abba a hülyeséget. Ennyire nem rossz a helyzet, hogy örökbe kelljen adni.
Lesz egy szerető édesanyja annak a gyereknek, és ki tudja, esetleg az apja is nagyon megszereti ha majd meglátja.
Ráadásul ez ugye a pénzügyek témakör, nem a gyereknevelés.
A kérdés meg még mindig kamu.
"Ennyire nem rossz a helyzet, hogy örökbe kelljen adni."
Ja latom:
"normálossan nem tudom a kicsit felnevelni ez miatt"
10 millio kamatmentes hitelt is bukja, ami havi 35 ezer ingyenpenzt jelent. Tehat egy ilyen naiv szulovel es havi 80 ezer minuszban indul a tobbihez kepest. Szuper lesz neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!