14-18 között lehet igényelni bankkártyát?
Fogalmatok sincs az egészről, nagyon látszik... Rózsaszín csekkel utalni paypal, remek ötlet... Úristen...
BÁRKINEK lehet bankszámlája, bankkártyája, 5 éves gyereknek is! Szülőkkel bemész CIBbe, vagy OTPbe, és kértek...
"Rózsaszín csekkel utalni paypal, remek ötlet... Úristen..."
Tény, hogy nem csináltam ilyet, de szerintem lehet. Ugyanis a TopUp menüben meg van adva egy számla szám:
Beneficiary Name: BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám: //a számla szám//
Transfer ID: //Ez pedig a paypal azonosítód, ami a tárgy mezőbe kerül.//
A CIB Bank "Cibezz"-számlacsomagja pont 14-26 éveseknek készült!!!... :-D
Ingyenes a számlavezetési díja, kapsz hozzá (ingyen!) olyan bankkártyát, amivel vásárolhatsz, pénzt vehetsz fel ATM-ből, és kapsz hozzá (ingyen!) webkártyát, amivel a neten tudsz vásárolni!
Erre a webkártyára a NetBank-os fiókodban mindig annyi pénzt tudsz rátenni a számládról, amennyi az adott vásárláshoz kell, így nem lesz az összes pénzed kockáztatva.
Ha kiskorú vagy, akkor a CIB weboldalán letöltheted a szülői beleegyező nyilatkozatot, otthon aláíratod a szüleiddel, a bankba egyedül is elmehetsz elintézni a számlanyitást, csak vidd magaddal apukád (vagy anyukád) személyi-kártyáját is...
1-2ezer Ft is vigyél a számlanyitáshoz, hogy ezt rátehessék a számládra.
Szóval, a számlanyitás ingyenes, és utána a CIB-webkártyával akár PayPal-on is fizethetsz!!!
Számlanyitáskor igényeld a NetBank hozzáférést (ingyenes!), és akkor otthonról intézheted a pénzügyeidet.
Ez a rózsaszíncsekkes PayPal-utalás tényleg elég meredek...
Nekem évek óta van Paypal accountom, bankszámlával és bankkártyával összekötve, el nem tudom képzelni, hogyan tudna ez működni a MAGYAR POSTÁN keresztül?!... 8-O
Weboldalakon, ahol PayPal-al lehet fizetni, ott bankos oldalra irányít a rendszer és interneten keresztül a bankszámláról (bankkártyán keresztül) vonják le a vásárlás összegét!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!