Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 14-18 között lehet igényelni...

14-18 között lehet igényelni bankkártyát?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyibe kerül, és lehet PayPal-on használni?
2010. júl. 8. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom a választ, de ha csak a paypal miatt akarod, akkor felesleges, mert rózsaszín csekkel is tudsz paypal-re utalni...
2010. júl. 8. 16:23
 2/10 anonim válasza:
Első válaszolónak igaza van, de úgy tudom, hogy vannak már ilyen Junior bankkártyák.
2010. júl. 8. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
(1. vagyok) OTP számla: [link]
2010. júl. 8. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Fogalmatok sincs az egészről, nagyon látszik... Rózsaszín csekkel utalni paypal, remek ötlet... Úristen...

BÁRKINEK lehet bankszámlája, bankkártyája, 5 éves gyereknek is! Szülőkkel bemész CIBbe, vagy OTPbe, és kértek...

2010. júl. 8. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
16 voltam mikor csináltattunk az UniCredit-be, gondviselő kellett hozzá és ennyi.
2010. júl. 8. 17:15
 6/10 anonim ***** válasza:

"Rózsaszín csekkel utalni paypal, remek ötlet... Úristen..."

Tény, hogy nem csináltam ilyet, de szerintem lehet. Ugyanis a TopUp menüben meg van adva egy számla szám:

Beneficiary Name: BofA re: PAYPAL PTE LTD

Bank: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest

Bankszámlaszám: //a számla szám//

Transfer ID: //Ez pedig a paypal azonosítód, ami a tárgy mezőbe kerül.//

2010. júl. 8. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:

A CIB Bank "Cibezz"-számlacsomagja pont 14-26 éveseknek készült!!!... :-D

Ingyenes a számlavezetési díja, kapsz hozzá (ingyen!) olyan bankkártyát, amivel vásárolhatsz, pénzt vehetsz fel ATM-ből, és kapsz hozzá (ingyen!) webkártyát, amivel a neten tudsz vásárolni!

Erre a webkártyára a NetBank-os fiókodban mindig annyi pénzt tudsz rátenni a számládról, amennyi az adott vásárláshoz kell, így nem lesz az összes pénzed kockáztatva.

Ha kiskorú vagy, akkor a CIB weboldalán letöltheted a szülői beleegyező nyilatkozatot, otthon aláíratod a szüleiddel, a bankba egyedül is elmehetsz elintézni a számlanyitást, csak vidd magaddal apukád (vagy anyukád) személyi-kártyáját is...

1-2ezer Ft is vigyél a számlanyitáshoz, hogy ezt rátehessék a számládra.

Szóval, a számlanyitás ingyenes, és utána a CIB-webkártyával akár PayPal-on is fizethetsz!!!

Számlanyitáskor igényeld a NetBank hozzáférést (ingyenes!), és akkor otthonról intézheted a pénzügyeidet.

2010. júl. 10. 01:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez a rózsaszíncsekkes PayPal-utalás tényleg elég meredek...

Nekem évek óta van Paypal accountom, bankszámlával és bankkártyával összekötve, el nem tudom képzelni, hogyan tudna ez működni a MAGYAR POSTÁN keresztül?!... 8-O

Weboldalakon, ahol PayPal-al lehet fizetni, ott bankos oldalra irányít a rendszer és interneten keresztül a bankszámláról (bankkártyán keresztül) vonják le a vásárlás összegét!!!...

2010. júl. 10. 01:16
 9/10 anonim ***** válasza:
A rózsaszín csekkel csak a paypal számlát töltöd fel pénzzel.
2010. júl. 10. 09:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, rendes bankszámlához kell személyi igazolvány amit csak 14 évesen kapsz. Az alatt felesleges, és nevetséges dolog. A paypalhoz meg eleve bekell töltened 14. életévedet (vagy 18. már nem tudom).
2010. aug. 18. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!