Mi a lakástakarék kifizetésének menete?
Sok szó esik a lakástakarékról, de mindenhol csak a befizetésről olvasni. Van olyan, aki már kijött ebből, mert befizette az egészet, lejárt az x év, és megkapta az állami támogatást? Ha igen, hogyan lehet elkölteni?
Sajnos a CSOK miatt annyira bedrágult, hogy ez a pár millió semmit nem fog érni, ezért lakásvásárlás helyett -felújításra gondoltam. Itt először el kell végezni a munkát, ki kell fizetni önerőből, majd utólag számlákat adni a banknak? Esetleg lefényképezni, hogy mi lett felújítva? És akkor elutalják a pénzt? Vagy elutalják előre, de akkor utólag kötelező számlát küldeni?
Ennél a kérdésnél a bemásolt linkekre kattintva választ kaphatsz a kérdéseidre: amit én másoltam be, ott határozottan emlékszem, hogy az is le van írva, mi a menete a dolgoknak, mennyi időn belül kell megvalósulnia, stb.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!