Ha olyan szolgáltatást vettem igénybe interneten, ahol napi szinten terhelik a bankkártyámat, tehát adott összeget vonnak le róla minden nap és nem tudom lemondani akkor mi a teendő? Új bankkártyát kell igényelnem?
Az ilyen honlapok sokszor tesznek a törvényre.
Hiába mondható le egy szolgáltatás, akkor is terhelik.
A kártyát tiltasd le, akkor nem tudják többé levonni.
Nem gondolom, hogy a honlap olyan szerződést alkalmaz, ami szerint ők mindenképpen jogosultak x ideig x összegre. Ha mégis, akkor továbbra is követelhetik, akár jogi úton is. De még ha jogosultak is rá, 99,9%, hogy nem fogják. Beérik azzal akit le tudnak húzni.
Jobb esetben egyébként nem is tudják a pontos személyi adataid, tehát nem tudják jogi úton követelni.
Esetleg töröld a regisztrációd és csinálj új profilt, ha valamiért a profilod is korlátozzák.
itt a 6-os pont ami nekem vonatkozó lenne. Csak épp nem működik vagyis nincsen leiratkozás gomb.
Nem lehet mivel a kártyás ismerik.
Kérdező, a kártyát már letiltattad ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!