Mi az hogy adható csok, babaváró hitel? Honnan tudom hogy kapni is fogok ha a leírtak alapján megfelelek sem garancia a feltételes mód?
A férjemmel vennénk amúgy fel 10 millió babavárót , 4 csok hitelt , meg 2 cserekre a csokot.
Utánnanéztem milyen feltételek kellenek ezekhez. Elvileg megfelelünk rá , de hogy köthetek ilyen feltételes módra adásvételit? Elzavar minden eladó kb.
Amúgy azokkal az adatokkal néztem hogy egy 19milliós lakást vásárolnánk.50nm feletti. Hazasok vagyunk , 400E feletti fizunk van kettőnknek, bár ha gyeden leszek ez lehet 350 lesz.
Nem vagyunk adosok egy telefonra sem. Sosem voltunk ez lenne az első hitelünk. 5 éve van folyamatos munkavoszonyunk.
Nekünk nagyjából ugyanezek a terveink, de nekünk 800k körüli a bevételünk és még így is 60szor végigrágtuk magunkat rajta, hogy belemerjünk-e vágni.
Annyiban igazad van, hogy lakni kell valahol és az albérlet sem olcsóbb, mint a törlesztők, de azért jól gondoljátok végig. Én azt javaslom, hogy ha belevágtok, kössetek hitelfedezeti biztosítást, hogy akkor se legyen gond, ha esetleg elveszítitek a munkátokat.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha megfeleltek minden feltételnek, elvileg meg fogjátok kapni, de sosem lehet tudni, hogy a bank hogy "gondolkodik". Az is előfordul csomószor, hogy az egyik bank nem adja meg a hitelt, a másik meg még többet is adna... Kiszámíthatatlan a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!