Hänyszor ronthatom el a pin code-omat kovetkezkenyek nelkul?
OTP-s dombornyomott mastercardom van. Majdnem egy eves a kartya de eddig csak online vasarlashoz hasznaltam, most viszont szeretnek penzt levenni rola, csak epp a pin kodomat nem tudom. Egy ideje kulfoldon vagyok, es leszek is iden, nem tudok hazamenni ezt elintezni. Hivtam a bankot, azt mondtak ok nem taroljak, ezert nem is tudjak megvaltoztatni a kodomat. Van meg egy-ket tippem mi lehet a kodom, csak azt nem tudom hanyszor probalkozhatok? Ma mar 3szor probaltam, egyelore nem merem tobbet. :S
Koszi
Akkor ennyi volt?
Nincs olyan, hogy egy nap häromszor?
Vagy valamilyen idolimit?
Esetleg olyan lehetőség, ahol kártyával személyesen fel tudod venni?
Mert itthon pl postán is felveheted ablaknál. Ha elrontod a kódodat, akkor 24 órára letilt, de a postás kisasszony nem szippantja be a kártyád.-))
Dániában vagyok, sőt jövő hét elején még messzebre utazom, szóval személyesen intézni lehetetlen. Az utolsó jó ötlet lett volna, de vagyok olyan béna, hogy a bankszámla számom sincs meg :SSS
De azt előbb utóbb kiderítem... Csak a pénz most kéne, utazás előtt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!