Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Unicredit vagy Cib bankot...

Unicredit vagy Cib bankot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Folyószámlát szeretnék nyitni. Már nagykorú vagyok.
2010. júl. 7. 15:49
 1/2 anonim válasza:
A barátnőm Unicredit-es én CIB-es vagyok. Én a CIB-bel teljesen meg vagyok elégedve. Hibátlan a net bankjuk (ami szerintem az egyik legfontosabb) jól átlátható minden. Ha bármi problémám volt eddig akkor pedig a telefonos ügyfélszolgálat is nagyon korrekt volt a CIBet csak ajánlani tudom. AZ Unicredit-ről nincs annyi tapasztalatom, csak amikor a barátnőmnek valami gondja van azt hallom. Velük sincs igazán sok gond, de szerintem a CIB a legügyfélbarátabb...
2010. júl. 7. 15:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Az én barátomnak Unicredit van és azt mondja, hogy nagyon jó viszont a Cibet is nagyon sokan dícsérték. Így nemigazán tudok dönteni :/ :)
2010. júl. 7. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!