Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi van akkor ha a Providentől...

Mi van akkor ha a Providentől hitelt veszek fel és mondjuk lelépek a pénzzel? Akkor mit csinál? Nincs semmim amit elvehetne. Semmmim. Kíváncsi vagyok ilyenkor mit tesz az a híres uzsorás csapat.

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Irták elöttem,hogy le is ülheted.Én ugy tudom már nincs adósok börtöne. Szerintem nem tudta fenntartani az állam :)Annyian vagyunk..
2010. júl. 6. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Figyelj már!

Ha ilyen töröd a fejedet, akkor már ne a provit válaszd, ugyanúgy rászabol, mintha valahonnan milliókkal, milliárdokkal lépnél meg, nem?(pl. stadler József, 9milliárd adó miatt ült 9 évet, semmijét sem tudták elvenni, mert még a bőrkabátja is felesége nevén volt:-D)

Egyébként adósok börtöne nincsen, csalásért csak akkor vesznek elő, ha valamelyik okmányod hamis, másnak adod ki magad stb.

Viszont előbb-utóbb jelentkeznek a követeléskezelő cégek, majd pedig bekopogtat a bírósági végrehajtó. Vagy a jövedelemed tiltják le, vagy pedig ingóságot, vagyn ingatlant foglalnak. Ha meg tényleg nincs semmid, valamikor lesz, és akkor lecsapnak rád.(tudod kamatos kamat)

2010. júl. 7. 10:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Stadlerről rosszak az értesüléseid. Elkobozták mindenét, még a ruháit is lefoglalták.Focipályáját, házát is. Mikor kiszabadult a haverjánál lakott.Amúgy állam nem adja fel.Ha lenne még tartozása, vinnék a mostani vállalkozását is.

Kérdező, nem érdemes ebben gondolkodni, mert a tartozás nem évül el. A tartozáskezelő cégek remekül élnek a végrehajtásokból,még a bankoknál is jobban.

2010. júl. 7. 13:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Természetesen azért nem évül el, mert időnként új felszólítást küldenek.

Előző

2010. júl. 7. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:
börtömbe zárna
2010. júl. 9. 18:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyszer majd előkerülnek és szopni fognak.

Ne reménykedj te se, meg mások se.

2012. aug. 19. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!