OTP-nél nem megoldható az ingyenes (vagy legalább olcsó) készpénz felvétel bármilyen ATM-ből? Ha mégis akkor hogy?
Nekem is ilyen kártyám van.
Persze, másik bankautomatában is használhatod a kártyád.
Nekem volt már rá példa, hogy az OTP-s automata valami hiba miatt nem működött egy napig, nekem meg kellett volna pénz, hát átcsoszogtam a következő bankautomatához, jelen esetben K&H-hoz, és kivettem a kért összeget. Gondolom, ilyenkor levesz 2-300 ft-ot, vagy lehet hogy csak 100-at, de nem vészes.
Persze OTP-nél az ingyen van. :)
Nyugodtan keress másik bankautomatát, ha sürgős az a pénz.
Fordítsuk meg a kérdést. Ha egyszer bármi más automata van a környéken, csak OTP-s nincs, akkor mégis miért ragaszkodsz ahhoz, hogy az OTP-nél legyen számlád?
Nekem speciel azért van ott, mert azért országos viszonylatban még mindig OTP automata van a legtöbb helyen, így ha kell, bárhol találok OTPs automatát... a többire ez már nem lenne igaz.
De te mért nem dobbantasz olyan bankhoz, ami van a közeledben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!