Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP-nél nem megoldható az...

OTP-nél nem megoldható az ingyenes (vagy legalább olcsó) készpénz felvétel bármilyen ATM-ből? Ha mégis akkor hogy?

Figyelt kérdés
OTP Juniorom van, a legközelebbi OTP-s automata pedig kb 17-18km-re van, másmilyen lenne sokkal közelebb is
2010. júl. 5. 13:56
 1/6 anonim válasza:

Nekem is ilyen kártyám van.

Persze, másik bankautomatában is használhatod a kártyád.

Nekem volt már rá példa, hogy az OTP-s automata valami hiba miatt nem működött egy napig, nekem meg kellett volna pénz, hát átcsoszogtam a következő bankautomatához, jelen esetben K&H-hoz, és kivettem a kért összeget. Gondolom, ilyenkor levesz 2-300 ft-ot, vagy lehet hogy csak 100-at, de nem vészes.

Persze OTP-nél az ingyen van. :)

Nyugodtan keress másik bankautomatát, ha sürgős az a pénz.

2010. júl. 6. 00:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de azt tudom hogy vehetek fel másikból is. Csak legutóbb is 500 Ft-ba került. És sok kicsi alapon... (bár ha azt nézzük, hogy csak párezer forintokat szoktam felvenni alkalmanként akkor nem is olyan kicsi az az 500) Ezért érdekelne, hogy nem lehet-e ingyenesen nem OTP automatából. Ismerősömnek Allianznál van számlája és bárhol ingyen vehet fel pénzt.
2010. júl. 6. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Fordítsuk meg a kérdést. Ha egyszer bármi más automata van a környéken, csak OTP-s nincs, akkor mégis miért ragaszkodsz ahhoz, hogy az OTP-nél legyen számlád?

Nekem speciel azért van ott, mert azért országos viszonylatban még mindig OTP automata van a legtöbb helyen, így ha kell, bárhol találok OTPs automatát... a többire ez már nem lenne igaz.

De te mért nem dobbantasz olyan bankhoz, ami van a közeledben?

2010. júl. 7. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
mert ez egyszerűbb lenne (ha lehet) mint máshol számlát nyitni + ha másfelé vagyok, tényleg könnyebb otp-s automatát találni
2010. júl. 7. 23:12
 5/6 anonim ***** válasza:
De ha azt mondod, hogy az Allianzos ismerősöd bárhol ingyen vehet fel pénzt, akkor nem lenne neked is jobb az allianz...? Én még ennek nem néztem utána, csak kérdezem...
2010. júl. 8. 01:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó, de most nem az a kérdés, hogy miért nem az Allianznál vagyok, hanem az hogy lehet-e ingyen otp-nél felvenni nem otp automatából :D
2010. júl. 9. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!