Most így akkor újra vehetek fel hittelt?
6-os, de igen, megváltoztathatod, én megtettem.
kérdező: teljesen mindegy, hogy kinek a nevét változtatjátok meg (születési név megváltoztatása esetén még új anyakönyvet is kapsz, ahol a papíron nyoma sincs (!) az eredeti nevednek (egyébként én is meglepődtem ezen, nagyon bizarr volt látni, hogy anyja neve (csak példa): Kovácsné született Szabó Klára, apja neve: Kovács József, és a gyerek születési neve (szintén csak példa): Balogh Tamás ), azért folytonossága van a dolgoknak és mindig össze fognak tudni kötni az előző neveddel (nekem elmondták, hogy az anyakönyvi kivonaton nem látszik, de a központi rendszerben, elektronikusan benne van az igazi eredeti név).
én nem pénzügyi, hanem személyes okokból változtattam meg a vezetéknevem, mert a lényeg, hogy:
nem tudsz elbújni, úgyis rájönnek, hogy ki vagy, és ha jelenleg van behajtónál hiteled, akkor esélytelen, hogy újabb hitelt kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!