Miben érdemes tartani a megtakarítást?
Lekötni nem érdemes, mert semmit sem hoz. Államkötvényt vegyél rajta. Ott vannak jó kamatok, garantált, nem lehet rajta bukni. És bármikor felmondhatod, ha mégis szükséged lenne a pénzre.
Én a megtakarításom nagy részén államkötvényeket vettem. Kis részét lekötöttem, aztán ha az is nagyobb összeg lesz, akkor veszek még állampapírokat.
@10:40
Mi van akkor ha rosszkor vesz az ember bitcoint, és mikor éppen szüksége lenne arra a pénze, akkor lent van az ára, akkor csak bukóval tud kiszállni.
Tényleg rohadtul megérte. :D
Ha egyáltalán nem értesz a pénzügyekhez, akkor én is az állampapírt javasolnám.
Azzal is érdemes várni júniusig, mert egy közelmúltban megjelent törvény alapján a június után kibocsátott sorozatok kamatai után már nem kell kamatadót fizetni. Ekkor fog várhatóan megjelenni egy új, elég kedvező kamatozású és rugalmas sorozat, érdemes figyelni a híreket!
Javaslom, közvetlenül az Államkincstárnál nyiss számlát, teljesen ingyenes, sem számlavezetési sem állományi díj nincs.
A BitCoin egy vicc, arról beszélni sem érdemes. (Egyszer még nagyon fog sírni a sok marha, aki nagy pénzeket ett bele).
Az arany - amit még itt említettek - hosszú távra nem rossz, de rövid távon szinte biztos ráfizetés és ugye a likviditással is vannak gondok.
Szóval hajrá államprpír! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!