Ha magyarországon adósok feketelistáján szerepelek kaphatok áruhitelt külföldön?
Hát, bocs, de "érdekes" felfogásod van: ha egy bankkártya mínuszt nem tudsz kifizetni, akkor hogy akarsz autót lízingelni, ami dupla kiadás (törlesztő + benzinköltség, kötelező biztosítás, stb)
Én a helyedben nem az után kérdezősködnék, hogy hitelt hitel hátára tudok-e halmozni, hanem "letudnám" a hitelkártya tartozást és utána nyugodtabb lennék.
Amúgy meg attól, hogy külföldön vagy, még behajthatják a tartozásodat, ugyanis létezik Európai Uniós fizetési meghagyás is.
Ha be vagy jelentve a munkahelyeden, akkor könnyen megtalálnak - ha nem, akkor meg nem tudsz lízingelni, mert nincs rendszeres jövedelmed.
Ráadásul azt írod, külföldön élsz, dolgozol, de nem írod, hol, melyik országban akarsz autót venni - így az ottani viszonyok ismerete nélkül abszolút lehetetlen válaszolni a kérdésre.
Nyílván kifizetem, nem nagy tartozásról van szó. Utána 1 évig még a listán leszek passzív adósként.
Svájcban le fog telni az 1 év amíg magyar rendszámú autót használhatsz. Ezért muszáj vennem újat. Benzint, biztosítást idáig is fizettem.
Svájc már nem az is az eu.
Az érdekelne hogy azt a listàt külföldön is nézik, illetve utána nézhetnek a hátteremnek?
Nézz utána!
A mostani autómat 1.5 milla lenne csak átiratni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!