Hány db ATM-mel rendelkezett az OTP Bank 2018. december 31-én Magyarországon?
Figyelt kérdés
vane gy ilyen OTP s ynereményjáték, és ez a kérdés. Valaki tudja esetleg? :)2019. márc. 25. 16:42
2/8 anonim válasza:
1931 lesz szerintem a helyes válasz, majd kiderül, ha közzétették a hivatalos megoldást.:)
4/8 Mogyipapa válasza:
Nos meg van a helyes válasz?? Tehát mennyi volt?? :)
5/8 anonim válasza:
Végre 2 óra keresgéléssel meglett az otp oldalán, valami dokumentum közepén :D 1214
6/8 anonim válasza:
1931 lesz az, 2018-as éves jelentés 37. oldal alján a táblázat, OTP Core sor, ATM oszlop. Ápr. 12-i keltezésű. [link]
Megtaláltam, de telefont nyerni nem volt elég:)
7/8 anonim válasza:
A január másodikán kiadott jelentés 157. oldalán az apró betűs rész felénél van, 405 bankfiók és 2035 atm volt dec 31-én.
8/8 anonim válasza:
Úgy látom ahány ember,annyi féle választ talált a neten.Amit én írtam,az is hivatalosnak tűnt,mégsem nyertem vele,bár ugye a gyorsaság is számított,nem csak a pontosság.Aki tárgynyereményt nyert,annak mi volt a tippje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!