Honnan érdemes felvennem hitelt, kölcsönt (kb 600. 000 ft) ha használt autót szeretnék venni?
Figyelt kérdés
Sokkal jobb munkalehetőségeim lennének, ha lenne autóm. Honnan érdemes hitelt felvenni, hol van a legkisebb THM? 130.000 nettó a fizetésem, ebből kb 30.000-t tudnék a hitelre szánni havonta, így összejöhet valami?2019. márc. 23. 10:55
1/6 anonim válasza:
Miért nem raksz félre? Nekem 120ezer volt a fizum és 1 év alatt félreraktam ugyanennyit, ha már csak 50ezret raksz félre havonta, abból megvan és nem kell kamatostul évekig fizetned vissza.
2/6 anonim válasza:
ekkora fizetésre nem engedhetsz meg magadnak autót, így sehonnan sem érdemes felvenned, annyiból érdemes venned amennyid van
3/6 Szecessziós Vájling válasza:
Célzott autóvásárlásra csak 12 éves korig ad kölcsönt a bank - azon túl csak szabad felhasználású. De mindkettőnek nagy (~10%) a kamata, tehát a sokkal jobb munkalehetőség nem árt, ha legalább +80-90 ezer forintos fizetésemelkedést jelentene.
4/6 anonim válasza:
Ez kétszeresen is bukó lenne: az autó folyamatosan veszt az értékéből, továbbá ha most ennyit nem tudsz kifizetni, a hitelt miből fogod? A személyi hitelnek magas a kamata.
5/6 anonim válasza:
Sberbank, vagy ahogy én hívom: Spermabank-tól.
Korrekt bank.
6/6 anonim válasza:
Sehonnan. Ha nincs pénzed, vagyis 600 ezred kocsira, akkor hitelt fizetni+fenntartani végképp nem lesz. Egy ilyen öreg roncs, amit tudnál venni, jó eséllyel évi 600-at még el fog vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!