Új kártyát kaptam és az nem paypass-os, hogyan kaphatok újra paypass-os kártyát?
Figyelt kérdés
Elvesztettem a régit2019. márc. 14. 17:25
1/12 anonim válasza:
Bemész a bankba és megkérdezed.
2/12 anonim válasza:
Először is,tiltasd le a kártyát,és mivel hosszú hétvége,legkorábban hétfőn,bemész a bankba,és mondod hogy elhagytad,szeretnel ujat igenyelni,ami lehetoleg paypassos legyen.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez már megvan. Letiltottam a régit, újat kértem, megvan az új. A problémám az az hogy az új kártyám nem paypass-os, mint a régi.
2019. márc. 14. 18:43
4/12 anonim válasza:
Akkor gondolom nem PayPass-os kártyát igényeltél. A bank a te igénylésedet teljesíti, hiszen köti őt a szerződés. Persze előfordulhat, hogy a bank cseszte el, de ilyenkor is be kell menned, és az asztalra csapni, hogy te mást kértél.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztek meg róla. Az első kártyámnál sem volt ez kérdés, ezért nem is gondoltam rá hogy ezt külön igényelni kell. Így is elegem van belőlük mert 2 hetes folyamat volt ez a kártya, úgy hogy többször leszúrtak, mert egyik helyen mondtak x dolgot, másik helyen mondják az nem úgy van.
Hétfőn bemegyek (újra), köszönöm a segítséget!
2019. márc. 14. 18:50
6/12 anonim válasza:
Ez érdekes, mert tudtommal az OTP-nél igényelhető leggagyibb betéti kártya is paypassos, tehát elvileg lehetetlen, hogy nem érintőset kaptál. Menj be egy fiókba (előtte foglalj időpontot, mert anélkül tragédia), és kérdezd meg, ez mégis mi.
7/12 anonim válasza:
Paypassos kártyák vannak már csak minden banknál az EU-s rendelet miatt, úgyhogy a te kártyád is az, te szerencsétlen... Aktiváltad egyáltalán?
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, többször vásároltam vele, és NEM paypass-os... szerinted nem próbáltam vagy mi?
2019. márc. 15. 23:19
9/12 anonim válasza:
A Paypass funkciót is aktiváltad? Mert bizonyos kártyákhoz azt külön kell...
10/12 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell külön aktiválni?
2019. márc. 16. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!