Amerikából (hogyan) tudnak-e nekem utalni hagyományos OTP-s lakossági folyószámlára? Az nem baj, ha én már Forintban látom.
Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 18:21
12/15 A kérdező kommentje:
Van regisztrációs ill. egyéb díja a TransferWise-nak?
2019. márc. 12. 12:38
13/15 anonim válasza:
minimalis dija van a transferwise-nak de SOKKAL olcsobb lesz igy kuldeni/kapni penzt mint bankon keresztul utalni
mivel az OTP egyik amerikai bankkal sincs kozvetlen kapcsolatban, igy mindig kozvetito bankokat hasznalnak akik sulyos penzeket vonnak le
en egyszer utaltam egy amerikai Bank of America bankbol a magyarorszagi CIB bankszamlamra, kb. masfel het volt mire a penz megerkezett es levontak 1000 dollarnal kb. 50-et.
Ehhez kepest a transferwise meg levon $1000-nal kb. 5-6 dollart.
14/15 A kérdező kommentje:
De a díjat csak utaláskor vonják le, máskor nem kell fizetni, jól gondolom?
2019. márc. 13. 15:35
15/15 anonim válasza:
jol gondolod, csak utalaskor vonjak le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!