Melyik lakossági folyószámla a legolcsóbb?
Az attól függ, hogy mennyi pénz jön a számládra havonta, inkább készpénzt veszel fel vagy kártyával fizetsz, sokat utalsz-e, van-e devizában valamilyen rendszeres bevételed/kiadásod...
Amúgy a net tele van kalkulátorokkal, ahova ezeket beírod, és kiad egy pár ajánlatot.
Ahogy előttem írják, egyénfüggő.
Ha van 5 millió betéted az adott bankban, havi 300k munkabér átutalásod és 150k kártyás költésed akkor kb. mindegyik bankban van ingyenes - akár prémium - lakossági számlacsomag. Nekem a K&H vált be a legjobban, abból is az alap számlacsomag, nem tudom mi a neve. Ez havi 666ft lenne, de ha legalább minimálbér érkezik rá, akkor 333ft, de ha parkoltatsz legalább 1,5 millió betétet a számládon, akkor még az sincs. Cserébe ez az alacsony csomag havi 2 ingyenes utalást kínál. Magasabb csomag több utalást, de ahhoz magasabb feltételek is vannak. Ahogy előttem írták, keress folyószámla kalkulátorokat és nézegesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!