OTP Faktoringnak egyösszegben kifizetném a tartozásomat, van esély, hogy engednek belőle?
OTP Faktoring már egy követeléskezelő cég. Amit követel, azt ki kell fizetned, különben megy végrehajtásra a dolog és akkor még több lesz.
Amúgy bocs, de nem a piacon vagyunk, hogy egy követeléskezelővel alkudozzon az ember. Max. részletfizetésről lehet alkudozni - de "adja mán olcsóbban"-t nem :D
Sok hasonló cég működik, ezért írtam, hogy tapasztalattal rendelkezőtől szeretnék választ kapni. Azaz aki próbálkozott és így vagy úgy zárult az ügye.
"Illetve azt szerettem volna felmérni, hogy ha az egészet nem tudom kifizetni, akkor is van-e esély nekikezdeni az ügyintézésnek. "
De akkor miért nem ezzel kezdted? Ebből a szemszögből teljesen más.
Azt én is meg tudtam volna írni (2-es), hogy részletfizetést bármikor kérhetsz a követeléskezelő cégnél is és a banknál is - ha egy részét tudod fizetni.
Ja, és még valami: kb. 25 éve volt egy banki tartozásom (hitelkártya), 40 ezer ft. A bank kivonult Magyarországról, étvette más, vele együtt a tartozásomat is, majd anno kiküldtek úgy 80 ezer ft követelést a 40 ezerre (olyan 47 % kamatot számítottak fel rá.
Mondtam, 67 ezret ki tudok fizetni, többet nem. Belementek, azt hittem, minden oké.
Egyszer szerettem volna Wizzair hitelkártyát kérni, elutasították, bár nem mondták meg miért, de a bankos hölgy simán "lehúzta", hogy anno a 40 ezres tartozásom, amire 67-et fizettem vissza. Nem tartom kizártnak, hogy emiatt nem kaptam hitelkártyát - bár, mint írtam a tartozás és a követeléskezelő díját kifizettem, csak a megállapított kamatokat nem 100%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!