Van esélyem hiteligénylésre?
Hali.Sürgősen pénzre (300ezerre kb) lenne szükségem. Barátokat,családot végig zongoráztam.
Viszont jelen pillanatban nincs munkám, így kapok bármiféle szabadfelhasználású kölcsönt?(Cofidis, Cetelem stb) köszi ha írsz
Nincs esélyed.
Nem tudom, mire kell, de kisebb összeget még talán adnának - de mondjuk az lemaradt a kérdésedből, hogy MIBŐL FOGOD MEGADNI, visszafizetni, ha nincs munkád? :-)
És ha nincs munkád, akkor miért pont 300 ezer kell - miért nem elég kevesebb?
arra kellene hogy a városban albérletet tudjak kivenni es onnan bejarjak dolgozni.Sajnos falun,rossz busz kozlekedessel kivitelezhetetlen
ez a 300 ,kaució + 2-3 havi lakbér.
igy számoltam kb.
Szerintem meg bírd ki azt a borzasztó buszközlekedést 2-3 hónapig és ne verd magad soha vissza nem fizethető hitelekbe. Ezt a lehető legnagyobb jóindulattal írom.
Nincs jogosítványod? Fillérekből vehetnél egy használt robogót például, ha nem laksz nagyon messze a várostól akkor az is jó lehet átmenetileg.
Vagy még jobb: nem jár be ismerősöd autóval dolgozni a városba? Nem vinne el téged is reggelente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!