Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP-A-hitelem van, keretem-250...

OTP-A-hitelem van, keretem-250ezer, de az OTP magától emelte meg ennyire a keretemet. Pedig a havi jövedelmem jóval kevesebb. Hogyan tudnám csökkenteni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Na most. A hitel és a hitelkeret két teljesen eltérő dolog.

A hitelkeret az, amit szükség esetén rendelkezésedre bocsátanak. A hitel meg az, amit ebből igénybe is veszel. Tehát lehet ez akár 100 millió is, ha te csak 2 ezret veszel belőle igénybe, akkor az után fizeted a kamatot.

Egyébként meg be kell menni a bankba és ügyintézővel elintéztetni a dolgot.

2010. júl. 2. 19:58
 2/12 A kérdező kommentje:
értem én ezt, de szeretném ha a hitelkeretem nem -250 lenne hanem pl.-100 mit tegyek-akkor a bejövő jövedelmem akkor elvész?
2010. júl. 2. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Keresd fel a bankodat, és jelezd hogy csökkentsék le a folyószámlahitelkeretedet, egyébként ezt nem is értem hogy jóváhagyás nélkül ilyet hogy csinálhatnak...
2010. júl. 2. 20:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Megoldhatom esetleg személyi kölcsönnel az A-hitelkeret csökkentést?Más megoldást nem nagyon találok...
2010. júl. 2. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy minek akarsz kölcsönt felvenni. Bemész a bankba, megmondod, hogy csökkentsék a hitelkeretedet.

Minek kell neked személyi kölcsön, hatalmas kamatra???

2010. júl. 2. 22:16
 6/12 A kérdező kommentje:
hitelkeretem -250ezer és 100 alatt van a jövedelmem mikorra fogom akkor utolérni magam?
2010. júl. 2. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Most a hitelkereted 250ezer és ki is van merítve a teljes keret? Mert eddig ezt egy szóval nem mondtad, hogy ki is van használva...
2010. júl. 2. 22:27
 8/12 A kérdező kommentje:
erről beszéltem, így hogyan csökkentsem?
2010. júl. 2. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Ó, te kevered a felvett hitelt és a hitelkeretet! Legközelebb, ha ilyesmibe (pénzügyek) bocsátkozol, inkább konzultálj egy hozzáértővel, mert így hamar hajléktalan leszel.

Először vissza kell fizetni a hitelt kamatostól, majd kérheted a hitelkeret csökkentését, de inkább beszélj a bankban valakivel, mert hátha lehetővé tesz a szerződésed más megoldást is.

De az lenne a legjobb, hogy miután visszafizeted ezt a hitelt, nem veszel fel újabbat, mert így könnyen beleesel a kamatcsapdába.

2010. júl. 2. 22:52
 10/12 A kérdező kommentje:
megvan a megoldás kb.2hónapig nem eszek, nem fizetek lakbért és akkor talán tudom rendezni.:-(
2010. júl. 2. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!