Mennyibe kerül majd nekem, ha felbontom a fundamenta szerozedesem?
Tudom fizetni 😅 nem azzal van a gond...
Nem vagyunk megelégedve. Tudom, hogy nehéz elhinni, hogy valakinek rossz tapasztalata van azzal, ami pl neked vagy a másiknak jól sült el.. De azért próbálkozzunk meg vele. Nem olyan habos babos az a fundamenta. De talán egyszer rajottok.. Kívánom ne úgy legyen.
Ööö,mi olyan fajta tapasztalatból beszélünk,ami évekkel ezelőtti történet és már túl vagyunk az egészen.Tudod a számok nem hazudnak.
De hogy neked milyen rossz tapasztalatod lehet pár hónap után,mikor semmi mást nem kellett még csinálni,mint fizetni...
Persze lehet nem olvastad el a szerződést?Hát,akkor előfordulhat meglepetés.
Igazából az a baj, kérdező, hogy egyáltalán nem írod le, mi a problémád vele - így még segíteni sem tudunk, hogy nincs-e megoldás arra?
Én még egyetlen problémát tudok elképzelni: hogy CSAK lakáscélra lehet fordítani - tehát pl. autót nem lehet venni belőle, de ezt nyilván Te is tudtad.
Aztán talán még a szerződéskötési díj...
Ja, meg hogy számlával kell bizonyítani a felhasználást (bútor, stb esetén) Más hirtelen nem jut eszembe.
Igen,erre én is kíváncsi lennék,hogy mégis mi a problémája.Az hogy csak lakásra...hát nyilván,mivel lakástakarék.Számlával kell igazolni?Nyilván,mert a sok ügyeskedő országa vagyunk.A szerződéskötési díjon már túl van,tehát az sem meglepetés.
Az én öcsém például menet közben jött rá,hogy nem kérdezte meg az üzletkötő tőle,hogy van-e a nevén lakástakarék és mivel volt(a panelprogram miatt)így bukta az állami támogatást.Gondolta ő.De a szerződés lejártakor még mindig lehetett választani kedvezményezettet és így mégis megkapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!